Swanbourne Project 2

The brief called for a simple, relaxed design that would utilities and incorporate the sloping aspect of the garden. The existing swimming pool no longer fulfilled their needs, and they required a new location of a deep concrete pool that considered the views and functionality from inside and relationship to alfresco and new turfed areas. In order to overcome the 2m level change across the site, a level terrace was created in between the upper level and garage level for a new pool to be installed. The pool is the focal point of this garden renovation. It creates a functional space that utilizes the level change to its advantage removing the need of a pool fence near the garage.

Location

Swanbourne

Year

2017

TDL Services

Design
Design Documentation
Sketch & Concept Designs
3D Renders
3D Animated Tour
Construction
Site preparation
Earthworks
Planting
Paving
Reticulation
Structures
Fencing
Lighting
Pool scope
Concrete Pool
Isolation Fencing
Planting
Maintenance
Horticultural Services

You Might Also Like