Maylands  Project

This stunning water front garden has transformed into a sanctuary that is perfect for both relaxing and entertaining. By revamping levels, adding decking and clever use of glass fencing the pool and lake views are always uninterrupted. The refurbishment of a plastered pool with a green glass mosaic tile contrasts beautifully with light grey stone tiling. Revamping a storage room housing the pool equipment, to incorporate an outdoor shower, makes good use of an awkward space. The light grey tones of the Mill Board deck, with a retractable roof for sunny days anchor the space to the house. with a The hedge of Lily Pillys, gives a sense of privacy from the surrounding neighbours, as well as a wind break. All in all clever use of a small space to optimise use, and create a harmonious balanced landscape.

Location

Maylands 

Year

2017

TDL Services

Design
Design Documentation
Sketch & Concept Designs
3D Renders
3D Animated Tour
Construction
Site preparation
Earthworks
Planting
Paving
Reticulation
Structures
Fencing
Lighting
Pool scope
Concrete Pool
Decking
Isolation Fencing
Planting
Maintenance
Horticultural Services

You Might Also Like